Home > Huurrecht > 30 januari 2018 ~ Actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)
30 januari 2018 ~ Actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)

30 januari 2018 ~ Actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)

Op dinsdag 30 januari 2018 organiseren BDO Accountants & Belastingadviseurs en Dirkzwager advocaten & notarissen weer de halfjaarlijkse actualiteitenlezing in het kader van de cyclus ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’.

Onze gastspreker is Dirk Jan Schaap, associate bij Powerhouse Company. Hij verzorgt een lezing over de transformatie van het voormalig kantorencomplex van ING aan de Velperweg tot High Park: 289 loft-appartementen verdeeld over 13 bouwlagen. Daarnaast praten wij u bij over fiscale en juridische actualiteiten.

Wanneer & waar
Dinsdag 30 januari 2018
Dirkzwager advocaten & notarissen, Velperweg 1 te (6824 BZ) Arnhem

Programma
15.00 uur Ontvangst met koffie & thee
15.30 uur mr. Robert Rijpstra MRICS : Juridische actualiteiten huurrecht
16.00 uur mr. Harry Corbeek: Fiscale actualiteiten naar aanleiding van het Regeerakkoord
16.30 uur Pauze
16.45 uur Dirk Jan Schaap: De transformatie van het ING-pand tot High Park
17.15 uur Afsluiting en borrel

Over de sprekers

De heer mr. R.M. (Robert) Rijpstra MRICS
Robert Rijpstra is advocaat commercieel vastgoed bij Dirkzwager advocaten & notarissen. Hij geeft als vennoot leiding aan de sectie Vastgoed van het kantoor in Arnhem. De heer Rijpstra is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van (zorg)vastgoed, bouw- en huurrecht alsmede de specifieke regelgeving voor woningcorporaties en zorginstellingen. Tot zijn cliëntenportefeuille behoren projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen, ziekenhuizen, beleggers en makelaars.

De heer mr. H.P.G.M. (Harry) Corbeek
Harry Corbeek is belastingadviseur en als participant verbonden aan BDO. Tot zijn cliëntenportefeuille behoren projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders en makelaars. Hij begeleidt daarnaast o.a. vastgoed-C.V.’s in binnen- en buitenland en professionele en niet-professionele vastgoedbeleggers.

De heer D.J. (Dirk Jan) Schaap
Dirk Jan Schaap is associate bij Powerhouse Company, architectenbureau te Rotterdam. Naast het ontwerp voor de transformatie van het voormalig kantorencomplex van ING aan de Velperweg in Arnhem werkt hij als projectarchitect aan een breed scala van projecten zoals het ontwerp voor het nieuwe Europese headquarters van Asics en een nieuw hoofdkantoor voor Danone in Hoofddorp, de transformatie van een kenmerkend kantoorpand naar woningen en kantoor in Rotterdam en het ontwerp van een hoogwaardig interieur voor een advocatenkantoor aan de Zuid-as in Amsterdam.

Aanmelden
U kunt zich voor deze lezing aanmelden door een e-mail te sturen aan marketing@dirkzwager.nl. Deelname is kosteloos; na aanmelding ontvangt u van ons ongeveer twee weken van tevoren een bevestiging en routebeschrijving. Als er meer dan drie personen uit uw organisatie deel zouden willen nemen, dan verzoeken wij u om even contact met op te nemen via marketing@dirkzwager.nl voordat uw collega’s zich aanmelden.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen