Home > Bouwrecht > 21 november 2017 ~ Seminar Actualiteiten Bouwrecht 2017
21 november 2017 ~ Seminar Actualiteiten Bouwrecht 2017

21 november 2017 ~ Seminar Actualiteiten Bouwrecht 2017

Het is weer zover! Het einde van het jaar is in zicht en dus gaan we weer samen terugkijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van het bouwrecht. De bouwrechtspecialisten Robert Rijpstra en Tony van Wijk praten u helemaal bij. Voor inbreng van eigen casus en vragen is wederom ruim gelegenheid.

Onderwerpen die deze keer sowieso aan bod komen zijn:
* highlights en aandachtspunten UAV GC
* wanneer en hoe klagen?
* afrekening tussentijdse beëindiging aannemingsovereenkomst

Uit de jurisprudentie zijn interessante tips en tricks voor uw eigen bouwpraktijk af te leiden. Bijvoorbeeld dat het schenden van bepaalde verplichtingen op grond van de UAV GC niet tot aansprakelijkheid leiden. Niet tijdig klagen kan verlies van rechten opleveren. Waar moet je in de praktijk rekening mee houden? Hoe moet worden afgerekend bij (tussentijdse/gedwongen)beëindiging. Dit en veel meer komt dinsdag 21 november 2017 uitvoerig aan bod.

Wij bieden u ook de gelegenheid om uw eigen vraagstukken te bespreken. Als u vragen heeft of een interessante casus die u tijdens het seminar wil bespreken, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij verzoeken u die, waar mogelijk, al vooraf aan ons te sturen via vanwijk@dirkzwager.nl.

Ervaren specialisten aan het woord
Het seminar wordt verzorgd door twee ervaren bouwrechtadvocaten van Dirkzwager: Robert Rijpstra en Tony van Wijk. Hun dagelijkse praktijk bestaat uit het adviseren van zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers over (het aanbesteden van) aannemingsovereenkomsten en het opstellen van projectontwikkelingsovereenkomsten. Daarnaast procederen zij regelmatig bij zowel de civiele overheidsrechter als de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Dinsdag 21 november 2017
Dirkzwager advocaten & notarissen
Velperweg 1 6824 BZ Arnhem

Programma
14.15 uur Ontvangst
14.45 uur Opening en presentatie Robert Rijpstra
15.30 uur Pauze
15.45 uur Presentatie Tony van Wijk
16.30 uur Afsluiting en borrel

Inschrijven en meer informatie
Voor meer (inhoudelijke) informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Tony van Wijk (024 381 31 87; vanwijk@dirkzwager.nl). Inhoudelijke vragen en casus uit uw eigen praktijk die u tijdens het seminar behandeld zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl.

Kosten
Aan het bijwonen van het seminar (inclusief borrel) zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven
Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar marketing@dirkzwager.nl o.v.v. Bouwrecht. Na aanmelding ontvangt u van ons uiterlijk twee weken voor het seminar een bevestiging en routebeschrijving.

Wij hopen u op 21 november te begroeten in ons kantoor Velperpoort.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen