Home > Leisure & Hospitality > Donderdag 13 juli a.s. ~ Actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)
Donderdag 13 juli a.s. ~ Actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)

Donderdag 13 juli a.s. ~ Actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)

Op donderdag 13 juli 2017 organiseren BDO Accountants & Belastingadviseurs en Dirkzwager advocaten & notarissen weer de halfjaarlijkse actualiteitenlezing in het kader van de cyclus ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’. De bijeenkomst vindt dit keer plaats op een bijzondere en toepasselijke locatie: DroomPark De Zanding, Vijverlaan 1 te (6731 CK) Otterlo.

Onze gastspreker is Andries Bruil, binnen de directie van DroomParken verantwoordelijk voor de projectontwikkeling. Hij zal zijn praktijkervaringen met ons delen. Daarnaast praten wij u bij over fiscale en juridische actualiteiten. Het complete programma treft u hieronder aan.

Wij stellen het bijzonder op prijs u als onze gast te ontvangen. U kunt zich voor deze lezing aanmelden door een e-mail te sturen aan marketing@dirkzwager.nl. Deelname is kosteloos; na aanmelding ontvangt u van ons ruim een week van tevoren een bevestiging en routebeschrijving. Als er meer dan drie personen uit een organisatie zouden willen deelnemen, dan verzoeken wij u om even telefonisch contact op te nemen alvorens zich aan te melden.

Programma
15.00 uur – Ontvangst
15.30 uur – mr. John Wijnmaalen MRICS
Juridische actualiteit: Parkmanagement, hoe structureer ik een recreatie-, kantoren- of industriepark?
16.00 uur – mr. Raymond Hietveld
Fiscale actualiteit: Optimalisatie btw-positie op basis van voornemen, eerste gebruik en latere correcties
16.30 uur – Pauze
16.45 uur – Andries Bruil
Praktijkervaringen: Projectontwikkeling in de leisure branche
17.15 uur – Borrel

De sprekers:

De heer mr. J.J.H. (John) Wijnmaalen MRICS
John Wijnmaalen is notaris en sinds 1997 in het notariaat werkzaam. Na aanvankelijk in de brede (vastgoed)praktijk werkzaam te zijn geweest, heeft hij zich sinds 2001 in de commerciële vastgoedpraktijk verdiept. John heeft in 2005 de specialisatieopleiding Onroerend Goed aan de Grotius Academie voltooid (judicium Cum Laude). Sinds 2008 is John notaris en redacteur van het tijdschrift Vastgoedrecht. Hij publiceert geregeld op het gebied van het civiele vastgoedrecht.

De heer mr. R. (Raymond) Hietveld
Raymond Hietveld heeft circa 15 jaar ervaring als belastingadviseur en is vanaf 2008 werkzaam als Vastgoed- en BTW-specialist bij BDO Accountants & Belastingadviseurs voor de regio Noordoost-Nederland. Zowel binnen als buiten BDO is de heer Hietveld aangesloten bij kennisgroepen op gebied van vastgoed als ook van BTW. Daarnaast is de heer Hietveld werkzaam als docent bij het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs/INSOLAD.

De heer A.B.J.M. (Andries) Bruil
Andries Bruil is sinds 1994 in de leisure branche werkzaam, onder meer in Nederland, Italië, Egypte, Dubai, Tsjechië, Kroatië en Israël. Binnen de directie van DroomParken is hij verantwoordelijk voor de projectontwikkeling. DroomParken heeft 14 vrijetijdslocaties in exploitatie en deels in ontwikkeling in de regio’s Zeeland, Limburg, Noord-Holland en Gelderland. Een belangrijk speerpunt van DroomParken is het aanbieden van bungalowverblijf op het niveau van hotelaccommodatie.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen