Home > Vastgoed > 24 november a.s.: Actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)
24 november a.s.: Actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)

24 november a.s.: Actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)

Op donderdag 24 november 2016 organiseren BDO Accountants & Belastingadviseurs en Dirkzwager advocaten & notarissen weer de halfjaarlijkse actualiteitenlezing in het kader van de cyclus ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van BDO, Meander 725 te Arnhem.

Deze keer is onze gastspreker Timo Jacobse, Senior Consultant en Associate Director bij DTZ Zadelhoff. Hij verzorgt een lezing over De veranderende markt van vastgoedgebruikers. Het complete programma treft u hieronder aan.

Programma 24 november 2016
15.00 uur             Ontvangst
15.30 uur             mr. John Wijnmaalen MRICS – Juridische actualiteit: Vastgoed en verjaring
16.00 uur             mr. Harry Corbeek – Fiscale actualiteit: Bouwterreinen, Verhuurdersheffing en de Bedrijfsopvolgingsregeling (BOF)
16.30 uur             Pauze
16.45 uur             drs. Timo Jacobse MSRE – De veranderende markt van vastgoedgebruikers
17.15 uur             Borrel

De sprekers:

De heer mr. J.J.H. (John) Wijnmaalen MRICS
John Wijnmaalen is notaris en sinds 1997 in het notariaat werkzaam. Na aanvankelijk in de brede (vastgoed)praktijk werkzaam te zijn geweest, heeft hij zich sinds 2001 in de commerciële vastgoedpraktijk verdiept. John heeft in 2005 de specialisatieopleiding Onroerend Goed aan de Grotius Academie voltooid (judicium Cum Laude). Sinds 2008 is John notaris en publiceert, onder andere als redacteur van het tijdschrift Vastgoedrecht, geregeld op het gebied van het civiele vastgoedrecht.

De heer mr. H.P.G.M. (Harry) Corbeek
Harry Corbeek is belastingadviseur en als participant verbonden aan BDO. Tot zijn cliëntenportefeuille behoren projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders en makelaars. Hij begeleidt daarnaast o.a. vastgoed-C.V.’s in binnen- en buitenland en professionele en niet-professionele vastgoedbeleggers.

De heer drs. T.J.H. (Timo) Jacobse MSRE
Timo Jacobse is als Senior Consultant en Associate Director al ruim 10 jaar werkzaam bij de afdeling Occupier Services van DTZ Zadelhoff. Hij heeft diverse landelijke corporates als cliënt en daarnaast ook ervaring met verschillende MKB bedrijven uit de regio.

Inschrijving
Wij stellen het bijzonder op prijs u als onze gast te ontvangen. U kunt zich voor deze lezing aanmelden door een e-mail te sturen aan marketing@dirkzwager.nl. Deelname is kosteloos; na aanmelding ontvangt u van ons ongeveer twee weken van tevoren een bevestiging en routebeschrijving. Als er personen zijn uit uw organisatie of netwerk die belangstelling hebben voor deze bijeenkomst, dan zijn zij eveneens van harte welkom. Ook zij kunnen zich dan aanmelden via een e-mail. Als er meer dan drie personen uit uw organisatie deel zouden willen nemen, dan verzoeken wij u om even telefonisch contact met ons op te nemen voordat uw collega’s zich aanmelden.

Graag tot ziens op 24 november!

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen