Home > Huurrecht > Actualiteitencyclus ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)
Actualiteitencyclus ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)

Actualiteitencyclus ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)

Op woensdag 20 april a.s. organiseren BDO Accountants & Belastingadviseurs en Dirkzwager advocaten & notarissen weer de halfjaarlijkse actualiteitenlezing in het kader van de cyclus ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Dirkzwager, aan de Velperweg 1 te (6842 BZ) Arnhem.

Als gastspreker treedt dit keer Michelle van Amerongen (bestuursadviseur economie gemeente Arnhem) op. Zij zal een lezing verzorgen over het Transformatieteam van de gemeente Arnhem. Daarnaast praten wij u bij over fiscale en juridische actualiteiten.

Programma:

15.00 uur         Ontvangst

15.30 uur         mr. Robert Rijpstra MRICS
Verruiming mogelijkheden korte-termijn huur en andere huurrechtactualiteiten

16.00 uur         mr. Raymond Hietveld
Fiscaliteit bij transformatie van leegstaande panden

16.30 uur         Pauze

16.45 uur         Michelle van Amerongen
Transformatieteam gemeente Arnhem

17.15 uur         Borrel

De sprekers:
De heer mr. R.M. (Robert) Rijpstra MRICS
Robert Rijpstra is advocaat commercieel vastgoed bij Dirkzwager advocaten & notarissen. Hij geeft als vennoot leiding aan de sectie Vastgoed van het kantoor in Arnhem. De heer Rijpstra is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van (zorg)vastgoed, bouw- en huurrecht alsmede de specifieke regelgeving voor woningcorporaties en zorginstellingen. Tot zijn cliëntenportefeuille behoren projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen, ziekenhuizen, beleggers en makelaars.

De heer mr. R. (Raymond) Hietveld
Raymond Hietveld heeft circa 15 jaar ervaring als belastingadviseur en is vanaf 2008 werkzaam als Vastgoed- en BTW-specialist bij BDO Accountants & Belastingadviseurs voor de regio Noord-Oost Nederland. Zowel binnen als buiten BDO is de heer Hietveld aangesloten bij kennisgroepen op gebied van vastgoed als ook van BTW. Daarnaast is de heer Hietveld werkzaam als docent bij het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs en bij CPO/INSOLAD.

Mevrouw M. (Michelle) van Amerongen
Michelle van Amerongen is bestuursadviseur bij de vakgroep economie van de gemeente Arnhem. In die functie is zij onder meer coördinator van het Transformatieteam. Met het Transformatieteam tracht de gemeente het proces van transformatie van gebouwen sneller en soepeler te laten verlopen. Voordat mevrouw Van Amerongen deze functie in 2014 aannam was ze circa 20 jaar werkzaam bij de afdeling vastgoed van de gemeentes Groningen, Utrecht en Arnhem. 

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen u als onze gast te ontvangen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Brigitte van Sierenberg de Boer, marketing@dirkzwager.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel zijn wij door het succes van de vorige bijeenkomsten genoodzaakt om een maximum van twee deelnemers per organisatie te hanteren.

Graag tot ziens op 20 april a.s.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen