Home > Huurrecht > Halfjaarlijkse actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)
Halfjaarlijkse actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)

Halfjaarlijkse actualiteitenlezing ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’ (i.s.m. BDO)

Datum: 10 december 2015

Locatie: BDO, Arnhem

Op donderdag 10 december 2015 organiseren BDO Accountants & Belastingadviseurs en Dirkzwager advocaten & notarissen weer de halfjaarlijkse actualiteitenlezing in het kader van de cyclus ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van BDO, Meander 725 te Arnhem.

Als gastspreker zal dit keer Chantal van den Borne (associated partner en verantwoordelijk voor de financieel recht praktijk bij Dirkzwager) optreden. Zij zal een lezing verzorgen over de verborgen risico’s van renteswaps. Het complete programma treft u hieronder aan.

Programma 10 december 
15.00 uur Ontvangst
15.30 uur mr. John Wijnmaalen MRICS Koop onroerende zaken en non-conformiteit
16.00 uur mr. Harry Corbeek De verhuurdersheffing en overige fiscale actualiteiten
16.30 uur Pauze
16.45 uur mr. Chantal van den Borne Renteswaps, de verborgen risico’s
17.15 uur Borrel

De sprekers
De heer mr. J.J.H. (John) Wijnmaalen MRICS
John Wijnmaalen is notaris en sinds 1997 in het notariaat werkzaam. Na aanvankelijk in de brede (vastgoed)praktijk werkzaam te zijn geweest, heeft hij zich sinds 2001 in de commerciële vastgoedpraktijk verdiept. John heeft in 2005 de specialisatieopleiding Onroerend Goed aan de Grotius Academie voltooid (judicium Cum Laude). Sinds 2008 is John notaris en publiceert, onder andere als medewerker van het tijdschrift Vastgoedrecht, geregeld op het gebied van het civiele vastgoedrecht.

De heer mr. H.P.G.M. (Harry) Corbeek
Harry Corbeek is belastingadviseur en als participant verbonden aan BDO. Tot zijn cliëntenportefeuille behoren projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders en makelaars. Hij begeleidt daarnaast o.a. vastgoed-C.V.’s in binnen- en buitenland en professionele en niet-professionele vastgoedbeleggers.

Mevrouw mr. C.H.D.W. (Chantal) van den Borne – Verheijen
Chantal van den Borne is haar carrière in 1991 gestart als jurist en senior jurist bij de ING en de SNS Bank en sinds 2001 advocaat gespecialiseerd in financieel recht. Van 2001 tot 2005 was zij werkzaam bij Dirkzwager, daarna heeft ze een eigen advocatenkantoor opgebouwd met (uiteindelijk) zeven advocaten. Sinds oktober van dit jaar is Chantal terug bij Dirkzwager om daar het specialisme financieel recht verder uit te rollen. Chantal procedeert en adviseert op het gebied van financieel recht en publiceert hierover met regelmaat in vaktijdschriften zoals het Tijdschrift voor Financieel Recht. Sinds 2009 procedeert en adviseert Chantal dagelijks over renteswaps (e.d.) en heeft zij met regelmaat overleg met de AFM en de politiek hierover waardoor ze nauw betrokken is bij de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen u als onze gast te ontvangen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar marketing@dirkzwager.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel zijn wij door het succes van de vorige bijeenkomsten genoodzaakt om een maximum van twee deelnemers per organisatie te hanteren.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen