Home > Algemeen > 25-03-2015 Ruimtekoers – bijeenkomst over regelgeving bij creatieve invullingen van leegstand vastgoed en braakliggende terreinen
25-03-2015 Ruimtekoers – bijeenkomst over regelgeving bij creatieve invullingen van leegstand vastgoed en braakliggende terreinen

25-03-2015 Ruimtekoers – bijeenkomst over regelgeving bij creatieve invullingen van leegstand vastgoed en braakliggende terreinen

Regelgeving bij creatieve invullingen? Dirkzwager en SAB geven tijdens het Ruimtekoers festival in Arnhem, als juridisch en planologisch expert, tips en handige informatie en reageren op enkele prikkelende cases! Arnhem loopt momenteel voorop als het gaat om het transformeren van leegstaand vastgoed. Om deze positie te versterken is het nodig om nog een paar tandjes bij te schakelen en meer creatieve oplossingen te bedenken voor succesvolle transformatie.  De krachten van de zakelijke wereld en de creatieve ondernemers in de stad dienen hiervoor gebundeld te worden.

Tijdens het planologisch café worden creatieve juridische en planologisch methoden besproken om leegstand en braakligging om te buiten tot kansrijke invullingen. Dirkzwager en SAB geven, als juridisch en planologisch expert, tips en handige informatie en reageren op de gepresenteerde cases. De avond vindt plaats op de bovenste verdieping van het Rozet Centre aan de Vossenstraat 6.

Tickets voor deze bijeenkomst zijn gratis maar inschrijving gaat wel op basis van vol=vol. Meer info over het programma en de mogelijkheid om kaartjes te reserveren: http://www.dzw.gr/b1e5b

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen