Home > Woningcorporaties > Actualiteitenmiddag ‘Scheiden van Wonen en Zorg’
Actualiteitenmiddag ‘Scheiden van Wonen en Zorg’

Actualiteitenmiddag ‘Scheiden van Wonen en Zorg’

Op woensdag 5 november a.s. organiseren AS-Vastgoed B.V. en Dirkzwager advocaten & notarissen de actualiteitenmiddag ‘Scheiden van Wonen en Zorg’. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Dirkzwager, Velperweg 1 te Arnhem.

Tijdens deze actualiteitenmiddag zullen zowel de juridische als de procesmatige aspecten van Scheiden van Wonen en Zorg aan de orde komen.

Voor wie?
Zorginstellingen, woningcorporaties en adviseurs op het gebied van wonen en zorg

Programma:

14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Robert Rijpstra en Frank Delissen: Juridische aspecten van Scheiden van Wonen en Zorg
15.45 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
16.00 uur Pauze
16.15 uur Arnoud Spithoven: Procesmatige aspecten van Scheiden van Wonen en Zorg
17.00 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
17.15 uur Borrel

De actualiteitenmiddag wordt verzorgd door:

Robert Rijpstra is advocaat commercieel vastgoed bij Dirkzwager advocaten & notarissen. Hij geeft als vennoot leiding aan de sectie Overheid & Vastgoed van het kantoor in Arnhem. Robert is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van vastgoed, projectontwikkelingen, ruimtelijk ordeningsrecht, aanbestedingen, bouw- en huurrecht alsmede de specifieke regelgeving voor woningcorporaties en zorginstellingen. Tot zijn cliëntenportefeuille behoren projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen, beleggers en makelaars.

Frank Delissen is als advocaat/vennoot werkzaam binnen de sectie Overheid & Vastgoed bij Dirkzwager Advocaten & Notarissen. Frank heeft zich naast het aanbestedings-, bouw-, en huurrecht verder gespecialiseerd in de juridische aspecten van zorgvastgoed. Hij adviseert (semi-)overheden, corporaties en zorginstellingen op het gebied van (maatschappelijk) vastgoed.

Arnoud Spithoven is vastgoedspecialist bij AS-Vastgoed B.V. en helpt maatschappelijke organisaties bij het optimaliseren van hun vastgoedkeuzes. Arnoud is gespecialiseerd in het ontwikkelen van toekomstbestendige woon- en woonzorgconcepten, het optimaliseren en transformeren van bestaand vastgoed en het ontwikkelen en realiseren van nieuw vastgoed. Tot zijn cliëntenportefeuille behoren woningcorporaties, zorginstellingen en gemeentes. Naast zijn interim- en advieswerk is hij actief als commissaris en trainer.

Kosten
Aan het bijwonen van het seminar zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven
Inschrijven voor deze lezing kan door een e-mail te sturen aan marketing@dirkzwager.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging en een routebeschrijving.

Meer informatie?
Voor meer informatie voorafgaand aan de actualiteitenmiddag kunt u contact opnemen met Annemarie Wiersma via marketing@dirkzwager.nl.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen