U bent hier: Home > Onteigening en gedoogplichten > 10-05-2012 – Actualiteitencursus Onteigening
10-05-2012 – Actualiteitencursus Onteigening

10-05-2012 – Actualiteitencursus Onteigening

Al eerder berichtten wij u over de actualiteitencursus onteigening die op 19 april 2012 te Roermond (Theaterhotel De Oranjerie) en op 10 mei 2012 te Nijmegen (Concertgebouw De Vereeniging) zal worden gehouden. Wij hebben al vele aanmeldingen ontvangen, maar er zijn nog voldoende plaatsen voor belangstellenden.

De praktijkgerichte cursus biedt praktische kennis voor iedereen die zich bezighoudt met het onteigeningsrecht, en is bij uitstek interessant voor medewerkers (met name van de afdeling grondzaken en juridische zaken) van gemeenten en waterschappen, en taxateurs/rentmeesters. Ook is de cursus aan te raden voor medewerkers die zijn betrokken bij het opstellen van bestemmings-/dijkverbeteringsplannen ter uitvoering waarvan onteigening noodzakelijk is.

De uitnodiging voor de cursus wordt zeer binnenkort per e-mail verzonden.

Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met mr. Hanna Zeilmaker, onteigeningsadvocaat

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen